Sale
Billig Covert Nit Fodral iPhone 4/4s - Grön 8046954

Billig Covert Nit Fodral iPhone 4/4s - Grön 8046954

Art.nr: 8046954
Tillgänglighet: I lager
SEK867,87 SEK80,32

Produktnummer: 8046954

Ett snyggt och rockigt plånboksfodral till iPhone 4/4s från det brittiska märket Terrapin i grön färg med nitar. Fodralet är både smidigt, snygg och har dessutom praktisk plånboksfunktion.

Ett plånboksfodral är som namnet antyder en mycket smart produkt med funktionen att både fungera som ett fodral samtidigt som det även fungerar som en plånbok. Detta gör att det mycket enkelt att ta med sig din iPhone 4/4s, sedlar och kort, då allt är samlat på en och samma plats.

Med ett plånboksfodral likt detta kan man enkelt frigöra plats i dina fickor och/eller handväska. Din telefon fästs i fodralets höljde som är precisionsskuret för att passa perfekt. Fodralet har designats så att man skall kunna använda samtliga funktioner på sin iPhone 4/4s som man kan utan fodral. Detta genom att utforma fodralet på så vis att det finns hål för kamera/blixt och även öppningar för kontakter och anslutningar. Med andra ord så är alla kamerafunktioner, knappar och kontakter fullt tillgänglighet med fodralet installerat.

Med ett fodral som detta får man ett bra skydd till sin iPhone 4/4s mot exempelvis stötar, smuts och damm. För att öka skyddet ytterligare kan man komplettera sitt fodral med ett skärmskydd och på så vis skydda skärmen ytterligare mot smuts och repor.

Egenskaper:
- Plånboksfodral till iPhone 4/4s från Terrapin.
- Fodralet har kortplatser.
- Smidigt sedelfack för förvaring av sedlar/kvitton.
- Stängs/öppnas med ett smidigt magnetlås.
- Kan även användas som ställ så att man slipper hålla i telefonen.
- Din iPhone 4/4s fästs i ett smidigt höljde inuti fodralet.

Märke: Terrapin.
Material: Premium Konstläder.
Passar: iPhone 4/4s.
Färg: Grön med guldfärgade nitar.

Billig Covert Nit Fodral iPhone 4/4s - Grön 8046954